EASEL – Kokoontumisajot 2018

27.1.2018 tilaisuus on tällä kertaa avoin myös AVECille ja huipentuu Rivendell – tanssiaisiin. Siis puoliso/kumppani mukaan tai AVEC voi olla joku easelistä kiinnostunut kolleegasikin.

klo 13-14 Lounas Klaus K – hotellin ravintola Toscaninissa

klo 14 – 18 Klaus K Rake-salissa puhujina

KTT, Piia Uusi-Kakkuri väitteli tänä syksynä yhteisöllisen johtajuuden ja persoonallisuuden roolista luovuudessa ja sen tukemisessa. Piia tulee puhumaan näistä teorioista, tutkimustuloksistaan sekä käytännön sovelluksesta. Missä on vahvuutesi ja missä voit vielä kehittyä?

Mari esittelee peruspaketin 2017 Kunteko- sparrauksissa ja esimiesvalmennuksissa erinomaista palautetta saaneesta teemasta Työyhteisön hyvä vuorovaikutuskulttuuri on tietoisesti rakennettava, huonon saa tekemättä mitään. Samalla kertautuu EASELin perusperiaatteita. Kokoontumisajoihin osallistuvat Coachit ja Trainerit saavat slaidisetin omaan asiakaskäyttöönsä.

Harriet Rabb, todella kiinnostavaa ja uutta luovaa kansainvälistäkin kehittämistyötä tekevä sosiaalityöntekijä ja Perhehoitokumppanit Suomessa Oy:n laatupäällikkö, puhuu teemasta EASEL ja kestävä hyvinvointi ympäristömuutosten aikakaudella – kokemuksellinen sosioemotionaalinen oppiminen lasten ja perheiden kanssa. Harrietilla on työparina suuri ja ihana Lilla (newfoundlandinkoira).

klo 18 – 19.30 väliaika, tälläytymistä ja lisää kuulumisten vaihtamista

klo 19.30 alkaen Rake – salissa dinneri ja Rivendell – tanssiaiset ammatti-dj:n avustuksella. Idea AVEC – tilaisuudesta ja tanssiaisista syntyi viime Ajoissa yön tunteina Torni-kabinetissa. Samoista innovatiivisista päistä lähti määritelmä pukukoodille : juhla-asu vapaavalintaisesti vuosimallia 1920-2017. Tanssimusiikki rakentuu em. aikakausista ja dj ottaa mielellään vastaan kappaletoiveita/soittolistoja jo etukäteen!

Hinta 100€ / AVECin kanssa 200€
Laskutetaan eräpäivä 10.1.2018
Sitova ilmoittautuminen tarvitaan 21.12.2017 mennessä varauksen vahvistamiseksi Klaus K:hon ennen joulua. Paikkoja on rajoitetusti ja ne jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan!!!

Täytä alla oleva lomake. Saat vahvistusviestin, kun ilmoittautumisesi on vastaanotettu. Ongelmatilanteissa ole yhteydessä Annaan: anna(at)savikontila.fi

 

6 + 2 =

Peruutusehdot: 10.1.2018 jälkeen tehdyistä peruutuksista joudumme velottamaan 50% ja alle 14 vrk ennen tilaisuutta koko hinnan. Osallistumispaikka on kuitenkin mahdollista luovuttaa toiselle EASEL Ohjaajalle tai kokelaalle !

Arvomme

  • Kunnioittavasti ja hyväntahtoisesti
  • Rehellisesti ja läpinäkyvästi
  • Laajalla ammattitaidolla
  • Yhdessä

Koulutustilat

Valmennamme Suomessa ja ulkomailla asiakkaan toivomissa tiloissa. Omat koulutustilamme sijaitsevat Savikon Tila Vihdin Jokikunnalla HillSide Golfin naapurissa. Mikäli tilaat suljetulle ryhmällesi koulutuskokonaisuutta ja haluat siihen kokemuksellisia harjoituksia kokonaisuudessaan omissa tiloissanne, se onnistuu myös. Suunnitellaan yhdessä!

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2016 EASEL Training Oy.