MindGuard

Tiedät mitä sinulta halutaan ja odotetaan, osaat työsi, mutta olet juuri nyt keskellä vaativia ihmisten johtamisen haasteita tai muuten tiukassa paikassa urallasi. Ehkä yksityiselämäsi ongelmat kuormittavat. MindGuard kulkee rinnallasi, kun aloitat uudessa tehtävässä, työssäsi on meneillään erityisen haastava vaihe tai haluat itsellesi ulkopuolisen luotettavan ja kovan ammattitaidon omaavan palloseinän raaskaan elämänvaiheesi luottamukselliseen purkuun ja pohtimiseen. MindGuard on kokenut, liike-elämää ymmärtävä Coach ja psykoterapeutti, jotta voimme liikkua keskusteluissa joustavasti oman yksityisen itsesi ja eri rooliesi välillä. Keskustelemme siitä mistä pitää, jotta sinä voit mahdollisimman hyvin, jaksat tehdä työsi ja olla toisia varten sekä työssäsi että yksityiselämässäsi.

MindGuard on vähän kuin henkivartija, mutta mielenvartija, joka auttaa sinua pysymään iskussa ja ajatukset kirkkaana läpi haastavien prosessien ja raskaiden elämänvaiheiden. Sillä on valtava ero selviydytkö päivästä toiseen vai voitko oikeasti hyvin. Se näkyy kaikessa mitä teet. Voitko mielestäsi hyvin vai koitatko juuri nyt lähinnä selviytyä? Huolestuttaako sinua, pystytkö pidemmän päälle hoitamaan työsi riittävän hyvin? Oletko ihmetellyt omia reaktioitasi? Haluaisitko ymmärtää toisia ihmisiä paremmin? Haluaisitko pystyä vaikuttamaan tapahtumiin ympärilläsi enemmän? Johtaja on monessa tilanteessa asemansakin puolesta yksin, mutta MindGuard kulkee rinnallasi ihmissuhdetyön osaamistasi täydentävänä ja henkisestä hyvionvoinnistasi huolta pitävänä ammattilaisena.

MindGuard on sinua varten ja yhteydenpito joustaa sinun tarpeidesi ja vaativan työsi vaihtuvien tilanteiden mukaan. Et siis sitoudu johonkin viikottaiseen tai kuukausittaiseen tiettyyn kellonaikaan.Yhteyttä voidaan pitää tapaamisten välillä myös puhelimitse, sähköpostitse, videotapaamisin jne.  Voit soittaa MindGuardillesi vaikka kahden palaverin välissä, kun tarvitset apua nopeaan tasapainon palauttamiseen vaikeiden keskustelujen jälkeen.

Ota yhteyttä. Päätät jatkosta vasta ensimmäisen sparrauskerran jälkeen.

“I’ve worked with people like Mari for the past 15 years in helping businesses grow. After just 30 minutes with Mari I was blown away. She has such a wide area of expertise that she is able to help companies faster than anybody else… I’ve worked with therapists, business coaches, life coaches, performance coaches, impact coaches, you name it. And I am yet to meet somebody who actually understands how to impact the productivity of an employee and the performance of businesses better than Mari.” Business consultant Marco Robert, Vantage Point Company, Silicon Valley

Pyydä lisätietoja tai tarjous tästä!

4 + 1 =

Johtaminen kiinaksi muodostuu kahdesta merkistä, joista toinen tarkoittaa käskyjen antamista ja toinen turvassa pitävää paimentamista

Arvomme

  • Kunnioittavasti ja hyväntahtoisesti
  • Rehellisesti ja läpinäkyvästi
  • Laajalla ammattitaidolla
  • Yhdessä

Koulutustilat

Valmennamme Suomessa ja ulkomailla asiakkaan toivomissa tiloissa. Omat koulutustilamme sijaitsevat Savikon Tila Vihdin Jokikunnalla HillSide Golfin naapurissa. Mikäli tilaat suljetulle ryhmällesi koulutuskokonaisuutta ja haluat siihen kokemuksellisia harjoituksia, mutta kokonaisuudessaan omissa tiloissanne, suunnitellaan yhdessä.

 

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2016 EASEL Training Oy.

SEURAA MEITÄ