ihmissuhdetyön ammattilaisten työnohjauksellisia koulutuksia ja koulutuksellisia työnohjauksia

Ajattelemme, että vaativaa vuorovaikutustyötä sydämellään tekevien ammattilaisten on tärkeä saada urallaan tilaisuuksia prosessinomaiseen itsensä ja työkalupakkinsa ammatilliseen vahvistamiseen. Siitä hyötyvät työntekijät, työyhteisöt ja asiakkaat. Haluamme osaltamme vastata tähän tarpeeseen.

Työn tuottavuuden ja työhyvinvoinnin johtamisen, opetussuunnitelman perusteiden, hallituksen LAPE – kärkihankkeen ja SOTE – uudistuksen tavoitteiden mukainen ammattiosaaminen edellyttää ammattilaisen kykyä havaita ja vastata alaisten ja asiakkaiden tarpeisiin. Vuorovaikutukseen perustuva ohjaus-, opetus-, hoito-, kasvatus-, kuntoutus-, terapia- ja esimiestyö edellyttävät erityisen vahvoja omia tunne- ja vuorovaikutustaitoja. Tutkimusten mukaan ne myös erottavat erinomaiset ammattilaiset keskinkertaisista. Arjessa vastaan tulevien tilanteiden kohtaamiseen riittämättömät tunnetaidot näkyvät väsymisenä, riittämättömyyden tunteena, työn vaikuttavuuden ja laadun pulmina, huonona johtamisena ja vastuullisen vaikuttamisen heikkoutena jne.

Ammattilaisille tärkeitä tunnetaitoja ovat omien ja toisten tunnereaktioiden ja ajatuskuvioiden tunnistaminen ja ymmärtäminen, omien ja toisten tunteiden säätelykyky, sosiaalinen tilanneherkkyys ja empatia, toisten viestien kuuleminen niin kuin he ne tarkoittavat ja taito vaikuttaa vuorovaikutustilanteiden lopputulokseen, sekä kyky tehdä harkittuja, vastuullisia päätöksiä paineenkin alla. Ajattelemme, että vaativaa vuorovaikutustyötä sydämellään tekevien ammattilaisten on tärkeä saada urallaan tilaisuuksia prosessinomaiseen itsensä ja työkalupakkinsa ammatilliseen vahvistamiseen. Haluamme osaltamme vastata tähän tarpeeseen.

EASEL® – valmennuspäivät räätälöidään aina täysin osallistujien tarpeisiin. ET:n palvelujen tavoitteena on sekä sparrata sinua eteenpäin oman työsi huippuammattilaisena että tukea sinua voimaan arjessasi ja töissäsi aidosti hyvin. Ja kun työtäsi on ohjata, kasvattaa, opettaa, hoitaa tai johtaa toisia, EASELin avulla pystyt tekemään työsi entistäkin ammattitaitoisemmin, vaikuttavammin ja sydämellä mutta väsymättä.


http://apteekkifi.com/osta-finasteride/

Tarjoamme

  • tutkitusti vaikuttavaa ammatillista täydennyskoulutusta, lue lisää Koulutukset – linkistä
  •  luentoja ja alustuksia
  • tehokkaita työnohjauksellisia koulutuksia
  • koulutuksellista työnohjausta, jossa perinteisen työnohjauksen lisäksi saat myös tietoa ja työkaluja, joita voit halutessasi hyödyntää oman työsi tukena. Teemme myös suoraa työnohjausta esim. samanaikaisopetuksessa.

Lue asiakkaiden kokemuksista Koulutuksista sanottua – osiosta !

Pyydä lisätietoja tai tarjous tästä!

2 + 6 =

Arvomme

  • Kunnioittavasti ja hyväntahtoisesti
  • Rehellisesti ja läpinäkyvästi
  • Laajalla ammattitaidolla
  • Yhdessä

Koulutustilat

Valmennamme Suomessa ja ulkomailla asiakkaan toivomissa tiloissa. Omat koulutustilamme sijaitsevat Savikon Tila Vihdin Jokikunnalla HillSide Golfin naapurissa. Mikäli tilaat suljetulle ryhmällesi koulutuskokonaisuutta ja haluat siihen kokemuksellisia harjoituksia, mutta kokonaisuudessaan omissa tiloissanne, suunnitellaan yhdessä.

 

Kaikille, jotka haluavat sekä menestyä vaativassa työssään että voida hyvin ja jaksaa vielä pitää hyvää huolta rakkaistaankin.

© 2016 EASEL Training Oy.

SEURAA MEITÄ